CWRMDe gids neemt ons mee doorheen het oorlogslandschap van De Palingbeek. We ontdekken tijdens de wandeling de talrijke oorlogssites, frontlinies en begraafplaatsen zoals Hill 60, Hedge Row, Niemandsland, enz. En uiteraard ook de land-art-installatie ComingWorldRememberMe! Deelname is gratis. Klik hier voor meer info!

20180417 162831Op dinsdag 17 april (de eerste échte lentedag) trokken we naar Sint-Niklaas. In de voormiddag stond de Anton Van Wilderode-wandeling op het programma, in de namiddag de Wereldoorlogwandeling. Een kort verslagje.

logo Passie voor je BuurtWe laten de bestuursleden en sympathisanten van onze lokale afdelingen ervaringen uitwisselen en belichten de werking van het Rodenbachfonds. Klik hier voor meer info!

NeroWe maken er kennis met kleurrijke figuren zoals Tsjeef met de kleppe, Jean-Marie Kiekepuut, de Roste Wasser en vele anderen. Klik hier voor meer info!

privacyDat kopt 'Het Belang van Limburg' vandaag. Vanaf 25 mei treedt de nieuwe, Europese privacywetgeving in werking die geldt voor iedereen die persoonsgegevens verzamelt en bewaart. Sportclubs, jeugdbewegingen en andere verenigingen zijn er niet op voorbereid, zo blijkt uit een rondvraag. De meesten zijn er nog altijd niet mee bezig. Lees hier het interessante overzichtsartikel en contacteer ons indien u vragen hebt.