trage wegendag1Organiseer een activiteit tijdens het campagneweekend van 14 en 15 oktober 2017! Ook vorig jaar was het Rodenbachfonds partner, gelinkt aan ons project Stappen langs de Schreve.

 

Trage wegen doen jong en oud bewegen. Ze zijn een ideale uitvalsbasis om fit te blijven en zorgen voor een aangename buurt. Tijdens het jaarlijkse campagneweekend Dag van de Trage Weg zetten wandelaars, fietsers en ruiters in heel Vlaanderen hun trage wegen in de kijker. Die activiteiten brengen steevast duizenden mensen op de been.

Alle Rodenbachfonds - afdelingen kunnen een activiteit organiseren tijdens het campagneweekend (14-15 oktober 2017). Vrijwilligers en initiatiefnemers kunnen rekenen op ondersteuning en promotie door Trage Wegen vzw. Alle soorten activiteiten op, langs en over trage wegen zijn mogelijk: een fietstocht, ‘passie voor je buur(t)’ wandeling, gezinsuitstap, fotozoektocht, zwerfvuilactie, avontuurlijk spel, enz.

Doe mee en verken tal van charmante paadjes, doorsteekjes of fietsroutes in je buurt. Laat je inspireren op www.dagvandetrageweg.be, organiseer één van de vele activiteiten in heel Vlaanderen en reken op bekendmaking door Trage Wegen vzw. Vragen? Contacteer ons via tel. 09/223.77.42 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

trage wegendag1