De MaagdSamenwerken loont. Het Rodenbachfonds ging daarom samen met de bekendste Vlaams-Nederlandse middenveldorganisaties (Orde van den Prince, Marnixring, Davidsfonds, Vermeylenfonds, Willemsfonds, VL@S, VVA, stichting Willem de Zwijger, stichting NOB, VVB, VOS, Pro Flandria) in op de uitnodiging van het Algemeen-Nederlands Verbond en de Beweging Vlaanderen-Europa om een colloquium onder het thema ‘Samenwerken loont’ te organiseren.

Na een inleidende uiteenzetting door Daan Schalck (co-CEO van North Sea Port) volgen twee debatten en een slottoespraak.

Het eerste panelgesprek heeft als thema ‘Taal als drager van cultuur’, met Jan Hautekiet als moderator en met als sprekers prof. em. Godelieve Laureys, prof. Lotte Jensen, Nozizwe Dube en prof. dr. Rint Sybesma.

De rode draad in het tweede debat is ‘Samenwerken aan een innovatieve ruimte’ met Vlaams Vertegenwoordiger Axel Buyse als moderator, en onder andere Hans Mooren en Erik ter Hark als panelleden.

datum: zaterdag 1 december 2018 van 13.30u tot 17.30u
locatie: Stadsschouwburg ‘De Maagd’ in Bergen op Zoom
inschrijven: vóór 15 november via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van uw naam, adres, e-postadres, gegevens van mede-inschrijvers én storting van 10 euro p.p. op rekeningnummer BE11 0682 2720 5248 van de Beweging Vlaanderen-Europa, Collegelaan 106, 2100 Deurne, met vermelding van uw naam, 'Coll. 1.12.2018' en het aantal personen voor wie u inschrijft.

Klik hier voor de integrale promotiefolder!

colloquium